Dan Ioan Popescu: "Oficial, nu cunosc motivul confiscării averii mele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, a declarat vineri, la Antena 3, că nu ştie motivul confiscării celor 4 milioane de lei din averea sa.

"Aştept cu nerăbdare justificarea acestei decizii. Am urgentat avocaţii să văd despre ce este vorba", a declarat Dan Ioan Popescu.

.„Este aberant ca în justiţia română, timp de patru ani, să mă duc să întreb „dar de ce mă chemaţi". „O să aflaţi". Patru ani de zile, completul aşa mi-a spus: "O să aflaţi"", a explicat el.

Dan Ioan Popescu a mai spus că intenţionează să apeleze la instanţele internaţionale. „Mă voi adresa la instanţele internaţionale că să arăt ce este în justiţia română". Politicianul consideră că numele său a fot terfelit şi intenţionează să dea statul în judecată. „O parte din averea mea a fost pusă sub sechestru, acum şase ani de zile, chiar dacă justiţia nu avea acest drept", a mai menţionat politicianul.

Instanţa a decis joi confiscarea a mai bine de patru milioane de lei din averea fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu. Fostul ministru şi soţia sa au fost obligaţi să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de aproape 18.000 de lei. Acest proces a început în 2006, când Comisia de cercetare a averilor demnitarilor de la Înalta Curte a constatat că fostul ministru nu poate justifica aproximativ un milion de euro. Citeşte aici mai multe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite