CTP, despre judecătorul care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la slujbă: Vrea ca oamenii să moară în biserici

CTP, despre judecătorul care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la slujbă: Vrea ca oamenii să moară în biserici

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, cazul judecătorului din Bacău care vrea să desfiinţeze ordonanţele ca să meargă la biserică şi a dat statul în judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dă statul în judecată că nu lasă oamenii să se ducă la moarte în biserici. Dacă se lipeşte covidul de el, atunci are soluţie: se duce, pupă toate icoanele din casă şi se dezinfectează, Nu ne-a zis el, că e lucrarea Duhului Sfânt? Lăsând orice glumă la o parte, aceste afirmaţii nu aparţin unei înalte feţe bisericeşti din România. BOR s-a comportat corect de data asta. Putea să adune lumea cu moaşte, să spună gata, vă vindecaţi, dar n-a făcut asta. Dimpotrivă, au promovat aceste reguli de izolare şi ţin slujba în biserică fără credincioşi, iar acest ins nu e în stare, leagă slujba de Înviere şi credinţa în Hristos de biserica de piatră. El nu ştie ce e aia biserica nevăzută a lui Iisus, că în mod sigur n-a citit Biblia. El spune că nu te poţi ruga acasă, în faţa unei lumânări, pentru că acolo nu mai e Dumnezeu, nu, El e numai la biserică“, a comentat CTP. 
 
Un magistrat din cadrul Curţii de Apel Bacău a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi contestă prevederile ordonanţei militare care interzice evenimentele religioase. Judecătorul Ioan Petrescu spune că interdicţia ar încălca „libertatea credinţelor religioase”
 
Vezi şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: