Cine sunt cei care decid măsurile în pandemia de COVID-19. Sunt 19 nume din Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Cine sunt cei care decid măsurile în pandemia de COVID-19. Sunt 19 nume din Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a făcut publică lista cu membrii Grupului de suport tehnico-ştiinţific, în faţa unui val de insistenţe ale medicilor care au cerut să li se spună numele celor care nu au fost de acord să se instituie carantina în Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Comunicare Strategică a făcut publică lista cu numele celor care au drept de vot în şedinţele Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).
 
1. Ministerul Sănătăţii - dr. Magdalena Ciobanu
2. INSP - dr. Radu Cucuiu, dr. Adriana Pistol
3. DSP Bucureşti - dr. Oana Nicolescu
4. Matei Balş -  dr. Claudiu Sbârcea, dr. Lucian Lerescu, dr. Cătălin Apostolescu, dr. Gabriel Popescu
5. MAI -DSU - dr. Raed Arafat, dr. Bogdan Opriţa
5. IGSU - Col. Cristian Radu
6. MAE - Mihai Dănilă
7. Ministerul Educaţiei - Sorin Cîmpăneanu
8. MAI - DGMO - Ciprian Humă
9. STS - Remi Manda
10. MApN - CNCAV - col. dr. Valeriu Gheorghiţă
11. Transporturi - Adriana Kalapis
12. Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti - Cristian Alexe
13. IGPR - Liviu Bute
 
"GRUPUL DE SUPORT TEHNICO-ŞTIINŢIFIC A VOTAT PRNTRU A NU SE INSTITUI CARANTINA IN BUCUREŞTI!!! Cu excepţia celor de la Matei Balş şi de la Institutul de Sănătate Publica ce au votat pentru!...Cine sunt aceşti oameni şi ce le da drept de viaţă şi de moarte asupra cetăţenilor României?...Toţi au un nume, o pregătire mai mult sau mai puţin profesională, o funcţie şi o apartenenţa politică. Vrem să o ştim...", au cerut mai mulţi medici din ţară pe paginile de socializare.
 
Medicii au mai cerut să li se spună dacă membrii Grupului Grupului de Suport Tehnico-Ştiinţific sunt remuneraţi pentru activitatea pe care o desfăşoară în cadrul CNSU. Această informaţie, însă, nu a fost deocamdată făcută publică.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările