Capitala va beneficia în următorii doi ani de aproximativ 7.000 de locuri de parcare în sistemul public.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondurile pentru amenajarea acestora provin din sistemul privat, a informat, marţi, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Potrivit Hot News, în acest moment există un contract încheiat pentru parcarea subterana de la Universitate, care va genera 380 locuri, şi care se va finaliza în maxim 18 luni, începând din iulie 2010.

Compania care a câştigat şi semnat contractul este Interparking Spania, care are ca obligaţie contractuală proiectarea, construcţia şi operarea parcării, potrivit sursei citate.

PMB a mai anunţat că se vor deschide licitaţiile pentru parcările subterane de la Charles de Gaulle şi Edgar Quinet. Acestea din urmă,generează împreună peste 1.000 de locuri. Construcţia celor două parcări va avea un termen de execuţie de maxim 16 luni.

În a doua jumatate a lunii septembrie se vor deschide ofertele de participare pentru parcările subterane de la Dorobanţi şi Valter Mărăcineanu, Primaria anunţând că, în cel mai scurt timp, va fi publicat şi anunţul pentru parcarea subterană de la piaţa Alba Iulia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite