Bucureşti: Marş ecologic organizat de AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia AIESEC a pregătit în acest sfârşit de săprtămână, un eveniment ce îşi propune să atragă atenţia bucureştenilor aspura problemelor majore ale oraşului.

Peste 600 de voluntari sunt aşteptaţi la marşul organizat în perioada 4 - 5 aprilie de AIESEC. Evenimentul „Bucureştiul fluieră fault din nou” se află la a doua ediţie.

Pentru un oraş mai curat şi un transport sustenabil

În prima zi a manifestaţiei, pe lângă marş, se va organiza şi o acţiune de plantare de copaci în centrul Capitalei, iar în cea de-a doua zi, duminică, 150 de persoane vor vizita zonele cele mai afectate ale Bucureştiului. Marşul va porni sâmbătă, din Piaţa Unirii, la ora 10.00, spre direcţia Parcul Tineretului.
„Anul acesta ne dorim să avem impact împreuna cu voluntarii studenţi, liceeni şi reprezentanţi ai companiilor şi ONG-urilor în  cadrul unui marş organizat pentru un Bucureşti mai curat, mai multe spaţii verzi şi un transport sustenabil. În Parcul Tineretului vom planta 150 de copaci oferiţi de ALPAB, iar 150 de persoane vor lua parte la un tur al oraşului” , a declarat Laura Sivu, coordonatoarea proiectului

Proiect susţinut de Primăria Capitalei

 „Bucurestiul Fluiera Fault din Nou” este parte a proiectului de responsabilitate socială corporatista CSR Bridge 2.0 susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti. Scopul acestui proiect este creşterea conştientizării locuitorilor cu privire la problemele mediului înconjurător şi provocarea oamenilor la atitudine.
La marşul care a avut loc anul trecut au participat 300 de voluntari, iar 100 de copaci au fost plantaţi în Parcul Tineretului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite