Voiculescu, despre numărul mare de consilieri personali: Pot să am 2.000. Una e consilierul onorific, alta e să fie funcţie plătită

Voiculescu, despre numărul mare de consilieri personali: Pot să am 2.000. Una e consilierul onorific, alta e să fie funcţie plătită

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii. FOTO Mediafax

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost precizat, vineri, în şedinţa Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, că are 21 de consilieri, dar majoritatea sunt onorifici, deci nu sunt plătiţi, şi a punctat faptul că nu are şofer.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Da, deţin studii superioare. (...) Am studiat până în anul 2011, găsiţi diploma mea pe contul meu de Facebook, găsiţi certificatul de la Ministerul Educaţiei pentru recunoaşterea acelei diplome. Vă stau la dispoziţie pentru o discuţie în limba germană, pentru vizite la facultatea din Viena", a spus Voiculescu, întrebat de un parlamentar dacă are studii superioare.
 

De asemenea, ministrul Sănătăţii a punctat faptul că are opt consilieri plătiţi la Ministerul Sănătăţii, restul fiind onorifici. „Mă bucur că m-aţi întrebat despre cei 21 de consilieri pe care spuneţi că îi am, pentru că asta este o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, acum din nou. Există opt consilieri ai ministrului Sănătăţii, nu a modificat nimeni hotărârea de guvern care spune foarte clar că sunt opt consilieri ai ministrului Sănătăţii. Restul sunt consilieri onorifici. Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, adică cineva care eventual poate să vină la Ministerul Sănătăţii şi să facă acolo voluntariat, alta sunt funcţiile plătite. (...) Ministrul Sănătăţii are opt consilieri, la fel cum a avut fiecare ministru de până acum. Aţi mai minţit cu ceva, cu delegarea atribuţiilor. Fie nu ştiţi cum este să fii ministru sau să ai orice funcţie importantă când trebuie să delegi şi dacă eşti într-o funcţie de demnitate publică atunci evident delegi. (...) Vorbiţi despre şofer - nu am niciun şofer angajat special pentru mine. Vorbiţi despre secretară - evident că există o secretară a ministrului Sănătăţii", a completat Vlad Voiculescu, citat de Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările