Vasile Blaga va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga vrea să rămână la conducerea PDL FOTO:ADEVARUL
Vasile Blaga vrea să rămână la conducerea PDL FOTO:ADEVARUL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că va depune o moţiune pentru preşedinţia partidului şi că nu a fost convins de nimeni că este o soluţie mai bună pentru conducerea PDL.

Întrebat dacă va candida din nou pentru şefia PDL, Blaga a admis acest lucru. "În acest moment, spun că da. Pe de altă parte, spun un lucru şi eu cred în el: dacă cineva mă va convinge că este soluţia şi mai bună pentru partid şi în acelaşi timp este o soluţie foarte bună şi pentru candidat la prezidenţiale, eu sunt cel care îi face campanie internă în partid!", a afirmat Blaga.

Blaga a mai spus că încă nu a fost convins de nimeni că poate conduce PDL în locul lui. "Eu am învăţat să nu fiu de acord nici cu un anume misecuvinism, destul de pregnant la mulţi dintre colegi – Mie mi se cuvine, mie mi se cuvine. Dar nu ţi se cuvine nimic până la urmă! Ţi se cuvine muncă şi iar muncă până când partidul va spune Da, tu te ne reprezinţi. De aceea am fost de acord şi la o întrebare care mi s-a pus, că sunt absolut de acord cu alegeri interne în partid pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale", a mai arătat liderul PDL.

Convenţia extraordinară a PDL a decis în iunie 2012i, cu 1.197 de voturi pentru şi 28 împotrivă, ca Vasile Blaga să fie noul preşedinte al partidului.

O nouă Convenţie Naţională a PDL ar urma să aibă loc în luna mai 2013.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite