Vadim Tudor: Pe certificatul medico-legal al lui Nicolaescu scria „eroare medicală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a susţinut atât pe pagina sa de Facebook, cât şi într-o emisiune a canalului RTV că a reuşit să facă rost de o copie a certificatului medico-legal al fostului senator Sergiu Nicolaescu pe care scria ”strict secret” şi ”eroare medicală”.

Vadim Tudor a precizat, de asemenea, că fostul senator a fost operat laparoscopic de ”un tânăr neexperimentat, pe nume Mugur Ardeleanu”. El a spus că documentul conţine date privind afecţiunile acestuia, printre care cancer la colon, peritonită şi infarct.

”Nu o am cu mine, dar apare acolo şi cancer la colon. Cel mai grav lucru care s-a făcut este că la peritonită, la invadarea abdomenului şi a organelor interne din zona respectivă cu puroi, nu se intervine laparoscopic. Se intervine clasic. E malpraxis aici”, a susţinut europarlamentarul la RTV.

În plus, Vadim Tudor a scris pe pagina sa de Facebook că Sergiu Nicolaescu ar fi murit cu sau fără operaţie.

”Alte elemente care apar consemnate: Suspiciune de cancer de colon autentificată, markeri tumorali (cancer), ischemie mezenterică (infarctul unei artere care pleacă de la aortă, ceea ce a dat mari dureri), camera laparoscopică mai rău a râcâit zonele bolnave, iar apendicele a inundat cu puroi abdomenul. Cu sau fără operaţie, pacientul ar fi murit în două-şase săptămâni”, a comentat europarlamentarul.

Vadim a asemănat acest caz cu cel al regelui Ferdinand, pe care îl consideră tot o ”eroare medicală.”

”Un caz relativ asemănător s-a întâmplat în 1927, când regele Ferdinand a murit de cancer la colon, putrezind de viu”, a mai scris Corneliu Vadim Tudor, adăugând că medicii i-au spus Reginei Maria: ”Doamnă, ne-aţi spus că suferă de hemoroizi, de hemoroizi l-am tratat!“.

Europarlamentarul a adăugat la postarea de pe Facebook o fotografie din septembrie 1993, în care ”unul dintre protagoniştii acelor zile sângeroase (evenimentele din decembrie 1989), Sergiu Nicolaescu, sărută mâna senatorului Corneliu Vadim Tudor.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite