USR PLUS răspunde propunerii prim-ministrului de reluare a guvernării. Moşteanu: Refacem coaliţa fără Florin Cîţu premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Moşteanu/ Facebook

USR PLUS exclude reluarea guvernării alături de PNL cu Florin Cîţu premier. Răspunsul vine după ce prim-ministrul a făcut apel la formaţiune să revină la masa discuţiilor, menţionând că există posibilitarea reînvestirii miniştrilor demisionari.

Asta dovedeşte, din nou, că nu a inteles ce se întâmplă din nou. Refacem coaliţia fără Florin Cîţu premier. Zilele lui la vârful politicii sunt numărate”, a declarat Ionuţ Moştenu, purtător de cuvânt al USR PLUS, la Digi24.

 

Afirmaţiile vin ca răspuns la invitaţia premierului de reluare a discuţiilor.

“Încă putem să stăm la masă. Încă pot fi reluate discuţiile”, a transmis Florin Cîţu, miercuri seara, la Digi24. Premierul a subliniat că, deşi miniştrii USR PLUS şi-au dat demisiile, se poate învesti guvernul în aceeaşi formulă. „Nu e târziu, retrageţi moţiunea, haideţi să stăm la masă”.

„Putem să avem o discuţie, facem aceleaşi nominalizări şi mergem mai departe. În acest moment, structura e foarte clară. Se ştie foarte clar care sunt portofoliile colegilor de la USR PLUS”, a precizat premierul, întrebat cum s-ar putea reveni la situaţia anterioară, în contextul în care demisiile au fost avizate de preşedintele României.

Întrebat ce va face dacă USR PLUS ar reveni la negocieri cu Stelian Ion drept propunere de ministru al Justiţiei, Cîţu a răspuns: „Haideţi înainte să vină la masa discuţiilor. (..) Întâi sa deschidem canalele de comunicare şi apoi discutăm".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite