Turcan, după ce Dragnea „a auzit un zvon“ despre o fraudă la alegeri: Hoţul strigă hoţii! L-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă

Turcan, după ce Dragnea „a auzit un zvon“ despre o fraudă la alegeri: Hoţul strigă hoţii! L-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă

Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, după ce Liviu Dragnea a spus că a auzit un zvon despre o fraudă la softul de numărare a voturilor, că ”hoţul strigă hoţii”. ”L-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă”, susţine Turcan.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că «alegerile vor fi fraudate»! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate?”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea, şi  Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea.

”Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un #zvon, că vor fi #violenţe la protestul diasporei din #10august! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate. Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe”, a mai transmis Raluca Turcan.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, la Antena 3, că a auzit un zvon că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor, fără a preciza exact la cine se referă. Discuţia a venit în contextul în care liderul PSD vorbea despre Opoziţie şi Klaus Iohannis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: