Traian Băsescu, întâmpinat de românii din Turcia cu cadouri pentru nepoata Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, în această seară, cu comunitatea română din Ankara şi a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet în formă de corabie.

Pe lângă întrevederile cu primii oameni din statul turc, Traian Băsescu s-a întâlnit, în această seară, într-o atmosferă destinsă, şi cu românii din Ankara, la Ambasada României în Turcia. Şeful statului a primit un cadou pentru nepoata Sofia: un magnet în formă de corabie. Darul i-a fost oferit de mama unui băieţel de numai 1 an, care i-a spus preşedintelui că fiul său ar putea fi un bun ginere pentru nepoata sa. "Dacă are avere mare poate va fi fiul meu ginere", a spus doamna din Ankara.

"Mă duc la Sofia cu cadoul şi cu promisiunea că ginere am", i-a răspuns, zâmbind, preşedintele şi l-a luat pe copil în braţe.

De altfel, şeful statului a făcut poze cu toată lumea, s-a întreţinut cu români plecaţi de 30 de ani din ţară, dar şi cu tineri studenţi. "Vă mulţumesc foarte mult pentru această seară şi, dacă mă uit la votul din trecut, văd că toţi românii din Ankara m-au votat pe mine", a încheiat preşedintele.

Aflat pe tărâm turcesc, Traian Băsescu a fost întrebat dacă se uită la serialul Suleyaman Magnificul. "Mărturisesc că nu mă uit, deşi toată lumea se uită", a spus preşedintele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite