Traian Băsescu a ajuns la petrecerea cu foştii săi colegi de la Academia Navală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seară, la restaurantul din Constanţa unde va sărbători cu foştii săi colegi 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

Dacă în ultimii şase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu foştii săi colegi de la Academia Navale "Mircea cel Bătrân" a fost vila de protocol din staţiunea Neptun, de data aceasta Traian Băsescu se întâlneşte cu foştii săi colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanţa.

Traian Băsescu a ajuns la restaurant sâmbătă seară, în jurul orei 19.20, împreună cu soţia sa.

Preşedintele suspendat şi soţia sa au fost întâmpinaţi de un fost coleg de la Academia Navală, Costică Iancu, şi de Dorel Onaca, care i-a fost alături lui Traian Băsescu pe toată durata campaniei electorale pentru referendum. Băsescu l-a întrebat pe Iancu dacă au ajuns toţi invitaţii la petrecere, acesta răspunzând: "Da, domnule preşedinte, suntem 50 plus unul".

Traian Băsescu a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor prezenţi, transmite Mediafax.

La petrecere au fost invitaţi aproximativ 60 de absolvenţi ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", foşti colegi ai lui Traian Băsescu.

Aceasta este prima apariţie publică a preşedintelui suspendat după decizia de marţi a Curţii Constituţionale, de invalidare a referendumului din 29 iulie şi potrivit căreia Traian Băsescu ar urma să revină la Cotroceni.

În perioada în care a fost suspendat din funcţia de şef al statului, mai mulţi foşti colegi de la Academia Navală au venit la sediul său de campanie din Bucureşti pentru a-l susţine.

De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite