Surse: Ponta, luat în vizor de liderii PSD din teritoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse politice din cadrul PSD susţin că Victor Ponta nu mai e aşa de bine văzut de liderii din teritoriu după apropierea acestuia de Partidul România Unită. Mai mult, aceşti lideri pun presiune pe Liviu Dragnea să-l convingă pe fostul premier să nu-şi mai declare simpatia faţă de Sebastian Ghiţă şi PRU.

Simpatia pesediştilor faţă de Victor Ponta se află în scădere după declaraţiile  pe care acesta le face la adresa PSD şi PRU. Tot mai mulţi lideri din teritoriu sunt nemulţumiţi că, în loc să tragă la barca pesedistă, Victor Ponta a rămas în relaţii bune cu Sebastian Ghiţă. 

„El trebuie să clarifice fără dubiu fapul că nu susţine alt partid, e un lucru firesc, cinstit pe care trebuie să-l faca orice membru PSD, care se implică în campanie, mai ales el. Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat“, declara la jumătatea lunii septemrbrie Liviu Dragnea.

Surse din PSD au precizat că mai mulţi şefi de organizaţii locale ale PSD s-au adresat, în mai multe rânduri, preşedintelui partidului Liviu Dragnea, cerându-i să ia atitudine faţă de comportamentul lui Ponta. Dragnea însuşi a fost surprins de această nouă presiune, care a apărut de la baza partidului, el fiind sigur că pesediştii din teritoriu îl simpatizează pe Ponta, orice-ar fi. 

Mai mult, o parte din liderii din teritoriu i-au cerut lui Dragnea să-l someze pe Ponta să decidă definitiv pe cine susţine în campanie şi să se delimiteze de declaraţiile de prietenie făcute public partidului condus de deputatul Bogdan Diaconu, PRU.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite