Sorin Grindeanu îşi pregăteşte revenirea în PSD: Figurile uzate trebuie să facă un pas în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Sorin Grindeanu, invitat joi la Conferinţa de alegeri a PSD OLT, a anunţat că intenţionează să revină în rândurile social-democraţilor. „Am fost om de stânga, sunt şi voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD”, a precizat acesta.

„Eu voi reveni în politica PSD într-un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru ţară. Nu voi ţine isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheamă acea persoană. Dacă lucrurile acestea se vor întâmpla, am fost om de stânga, sunt şi voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD”, a declarat Sorin Grindeanu la Conferinţa de alegeri a PSD Olt.

Grindeanu a venit însă şi cu ameninţări voalate. precizând că  „figurile uzate ale PSD” trebuie să facă un pas în spate. „Nu să plece, să facă un pas în spate”, „completat acesta.

„Acest partid, Sorin, nu trebuie să mai facă o greşeală care a făcut-o recent fără să intru în detalii. Trebuie condus de către oamenii din interiorul partidului. Ne putem sfătui cu oricine. Orice prieten, analist, orice om care noi considerăm că este îndreptăţit să ne dea un sfat. Se şi spune că e bine să nu asculţi sfatul celora care nu-l ceri. Cu alte cuvinte, încerc să îmbrac o invitaţie către tine mai directă. Să te decizi să vii în interiorul partidului, pentru că deciziile, cel puţin, cât suntem noi, aşa interimari, vă promitem că deciziile se iau în partid împreună cu dvs. Ţinta noastră principală e ca în 2024 acest partid să dea preşedintele României”, a declarat liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu.

În 26 decembrie 2019, după ce a participat la şedinţa PSD Timiş, Sorin Grindeanu a spus că încă aşteaptă un răspuns la contestaţia depusă în urma excluderii sale din partid, în urmă cu doi ani şi jumătate, şi a evitat să spună dacă va candida pentru vreo funcţie în cadrul congresului PSD din luna februarie 2020.

Întrebat dacă va reveni în PSD, Grindeanu a răspuns: „Nu spun nici da, nici nu, unei posibile reîntoarceri în politică”.

Sorin Grindeanu conduce în prezent ANCOM, poziţie din care nu are voie să fie membru al unui partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite