Sondaj. Nicuşor Dan, avans infim în faţa Gabrielei Firea. Traian Băsescu, sub 10%. Foarte mulţi nehotărâţi

Sondaj. Nicuşor Dan, avans infim în faţa Gabrielei Firea. Traian Băsescu, sub 10%. Foarte mulţi nehotărâţi

Nicuşor Dan şi Gabriela Firea se luptă pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente în faţa primarului în funcţie Gabriela Firea, arată un sondaj Novel Research, cu o marjă de eroare de 3,7%. Traian Băsescu este cotat la 9%, în timp ce procentul nehotărâţilor e de 18,5%.Sondajul a fost realizat în perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit şi scandalul în care au fost implicaţi Nicuşor Dan şi ”Câine”.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Nicuşor Dan - 33%

2. Gabriela FIrea - 30,5%

3. Nehotărâţi - 18,5%

4. Traian Băsescu - 9%

5. Alţii - 9%

”Pentru nehotărâţi în special, cred că este foarte important ca dezbaterea între candidaţii la Primărie să aibă loc. Sunt candidatul care a venit în această campanie cu proiecte, cu soluţii. Am primit, în schimb, şir de acuze şi de minciuni, care să ascundă bilanţul corect al actualului mandat. Aştept în continuare dezbaterea, consider că refuzul la o dezbatere înseamnă fuga de răspundere în faţa bucureştenilor”, a spus Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările