Soluţia unui senator PNL pentru pensionari: „Le dăm distonocalm să nu se sperie de candidaţi“. Reacţia lui Barbu a provocat sute de demisii din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Tudor Barbu a povestit la un radio local din colegiul în care a fost ales în Parlament ce remediu ar avea pentru pensionarii care nu sunt de acord cu propunerea PNL pentru Primăria din Târgu Jiu.

Tudor Barbu a afirmat într-un interviu la postul de radio Infinit din Târgu Jiu că ar da distonocalm pensionarilor din oraş care nu îl doresc pe candidatul propus de liberali la primăria localităţii.

„M-am întâlnit ieri, în drum spre colegii voştri de la un alt post de radio, cu nişte bătrâni, la scara unui bloc. Şapte, opt, pensionari. Peste 70 de ani. Unul dintre ei zice: «Bună ziua, domnule senator»! «Bună ziua, Excelenţă»!. «Domnule, lasa-te domnule de PNL că tu eşti om serios»!. M-am uitat la el şi i-a zis: «Dar ce făcui»?. «Păi cum ăla venişi să-l pui candidat? Se sperie lumea pe scară la mine la bloc». «Domnule, zic eu, mă duc să iau nişte distonocalm şi ţi-l dau să-l împarţi pe scară, ca să se calmeze oamenii»“, a afirmat Barbu relatând situaţia cu care s-a confruntat 

Fostul şef al Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Octavian Lupulescu, este candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu. 

Copreşedintele Gorj, Popescu Dian, a anunţat faptul că mai multe organizaţii liberale au demisionat în bloc şi au trecut la ALDE. Dian, fost senator PNL până e curând, a avut şi un mesaj în ton cu afirmaţia lui Barbu, susţinând că atunci când PNL o să vadă cu câţi membri au rămas în organizaţia de Gorj, o să aibă nevoie de distonocalm.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite