Senatul: Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit, domnul Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a anulat programul pentru luni, după ce i s-a făcut rău, iar medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor.

Conform unui comunicat al Senatului remis „Adevărul“, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a anulat toate întâlnirile programate luni şi nu va participa nici la activităţile din Senat.

”Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentară hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei”, precizează sursa citată.

Vicepreşedintele ALDE Daniel Barbu a afirmat că Tăriceanu a fost la spital, pentru investigaţii, în cursul dimineţii. Întrebat dacă Tăriceanu ţine un regim, Daniel Barbu a răspuns: ”Nu cunoaştem aceste detalii, aseară am lucrat până târziu, împreună cu alţi colegi, şi era într-o stare foarte bună. Am fost surprinşi şi noi, dar înţelegem că este pe mâini bune, sub control medical, tratament prescris”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost vineri la DNA Braşov pentru a fi audiat de procurori în dosarul retrocedărilor ilegale.  „Am fost chemat în calitate de martor, mi-am făcut datoria, am răspuns întrebărilor procurorilor. Pentru a păstra confidenţialitatea anchetei prefer să nu fac declaraţii referitoare la dosar“, a spus Tăriceanu din sediul DNA Braşov. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite