Secretarul general al Guvernului: „Se vor publica toate datoriile chiriaşilor RA-APPS”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru, a declarat joi că Guvernul va publica în curând toate datoriile chiriaşilor RA-APPS.

„Vă asigur că în curând se vor publica şi toate datoriile pe care le au toţi chiriaşii de la RA-APPS, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice şi că există voinţă politică să se vândă aceste imobile. Oricum se vor vinde foarte curând toate", a declarat Moraru.

Potrivit lui Moraru, în categoria celor care beneficiază de case RA-APPS nu a fost introdusă categoria secretarilor-generali adjuncţi. „Legea prevedea până la Ordonanţa 96 că beneficiau secretari generali şi apoi directori generali. În nomenclatorul funcţiilor la diverse instituţii mai există două funcţii care beneficiază şi acum de case RA-APPS, anume secretarii generali adjuncţi şi şefii de departamente care sunt în special la Senat şi Camera Deputaţilor. Deci directori generali erau, nu s-au introdus", a precizat Moraru.

Recent, Guvernul a făcut publică o listă cu numele celor care ocupă case de la RA-APPS. Gabriel Cotabiţă, Ion Ţiriac, Gelu Voican Voiculescu, Mioara Roman şi Mircea Geoană stau în case ale RA-APPS, deşi nu au calitatea de demnitari

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite