Rareş Bogdan îl face praf pe Ludovic Orban: Iresponsabilitate totală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan şi Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Rareş Bogdan şi Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a avut joi o reacţie dură după ce premierul desemnat Florin Cîţu s-a retras înaintea votului de învestitură din Parlament.

„Inadmisibil. Iresponsabilitate totală”, a declarat Rareş Bogdan, citat de Libertatea, nedorind să facă şi alte comentarii.

Reacţia acestuia vine în contextul în care premierul desemnat Florin Cîţu, s-a retras înaintea votului de învestitură din Parlament.  „Domnul Florin Vasile Cîţu şi-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie şi urmează să facă o declaraţie de presă în cursul acestei seri”, a transmis joi Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă.


Explicaţia PNL pentru retragerea lui Florin Cîţu: Nu se opreşte ţara în loc. Comandatul Orban nu părăseşte linia frontului

Culisele retragerii lui Cîţu: Liderul PNL Ludovic Orban a sperat până în ultimul moment că Florin Cîţu nu va strânge o majoritate în Parlament. Însă, după ce PSD a anunţat că votează noul Executiv, Ludovic Orban i-a cerut lui Cîţu să se retragă. În primă fază, Cîţu a refuzat, dar Orban a insistat, amintindu-i de episodul Grindeanu, susţin surse politice pentru Adevărul. Miniştrii habar nu au avut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite