PSD pune tunurile pe Ludovic Orban, după ce a spus despre Dăncilă că e „incultă“ şi „analfabetă“: „Un individ de joasă speţă“; „Are vocabular grobian“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi PSD-iştii l-au atacat pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ce liberalul a făcut-o Viorica Dăncilă „incultă“ şi „analfabetă“. Printre social-democraţi sunt fostul ministru Mihai Fifor şi liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica.

„Aseară, târziu, un individ de joasă speţă, pe numele lui Orban Ludovic, preşedinte PNL, a arătat, încă o dată, unei ţări întregi faţa reală a unei clici de detractori de ţara, adunaţi din cele mai obscure şi diverse medii sub umbrela generoasă a PNL, USR, PMP şi, mai nou, a partidului «mesianic» al spiralatului Cioloş. Să jigneşti impardonabil o femeie, fie ea şi Primul-ministru al României, nu te descalifica doar că politician, ci, în primul rând că om, care ar fi trebuit, cel puţin teoretic, să aibă o minima educaţie-cei şapte ani de acasă. Nu mai vorbesc aici de o spoială de instrucţie, pentru că m-aş duce deja mult prea departe cu pretenţiile”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă pe Facebook.

Şi Dan Nica, liderul eurodeputaţilor PSD, a vut un mesaj pentru Orban. „Atacul suburban al lui Orban la adresa premierului trădează o crasă neputinţă! Realizând probabil că nu este capabil de nicio acţiune politică de substanţă, nu i-a mai rămas decât să recurgă la injurii. Este foarte ruşinos să avem de-a face cu un astfel de comportament venit din partea reprezentanţilor opoziţiei, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o doamnă. Dar, până la urmă, ce pretenţii să avem de la o opoziţie de mucava, care nu ştie altceva decât să facă scandal în Parlament cu vuvuzele. Este trist şi de-a dreptul înfricoşător să ne gândim că aceşti oameni îşi doresc să preia guvernarea şi administrarea ţării!”, a declarat Dan Nica, printr-un comunicat de presă remis „Adevărul“. 

La rândul ei, europarlamentarul PSD Gabriela Zoană spune că aşteapta ca Ludovic Orban să îşi ceară scuze public pentru vocabularul grobian folosit la adresa premierului Viorica Dăncilă. „Este greu de crezut că un lider de partid istoric a putut avea, în An Centenar şi în ziua aniversării a 29 de ani de la momentul eliberării poporului român din regimul comunist, o asemenea ieşire suburbană la adresa unei doamne, cu atât mai mult cu cât această doamnă îndeplineşte şi rolul de premier al statului român. Se pare că pentru preşedintele PNL acest mod de a se adresa unei femei îi este extrem de familiar. Aceasta este imaginea noului PNL. Partidul Naţional Liberal şi-a pierdut şi valorile naţionale, dar şi valorile liberale; tot ceea ce a rămas din ele se poate traduce prin mitocănie şi libertinism”, a afirmat Gabriela Zoană, 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite