Ponta le-a spus miniştrilor să stea liniştiţi la remaniere: Dacă vă apare numele, poate aveţi duşmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Adevărul
Victor Ponta FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta le-a transmis miniştrilor, în şedinţa de guvern, să stea liniştiţi în privinţa informaţiilor despre remanierea membrilor Cabinetului, spunându-le că nu a fost încă decis nimic legat de un anumit nume sau portofoliu, au relatat surse oficiale pentru Mediafax.

„Premierul le-a spus: «Staţi liniştiţi, nu s-a hotărât absolut nimic în privinţa unui nume sau a unui portofoliu. Singurul lucru pe care vi-l pot spune e că va exista o restructurare a Guvernului, având în vedere că va veni şi PLR. Dacă pe undeva apare vreun nume sau altul, gândiţi-vă că poate aveţi un <<prieten>> care vă vrea răul“, au relatat sursele participante la discuţie.

Marţi, premierul Victor Ponta a declarat că, imediat după adoptarea bugetului, va propune în cadrul coaliţiei de guvernare o restructurare a Guvernului, pentru ca şi PLR să fie cooptat la nivel de miniştri.

Ioana Petrescu (Finanţe), Remus Pricopie (Educaţie) şi Constantin Niţă (Economie) se numără printre miniştrii care ar putea fi remaniaţi de premierul Victor Ponta, din viitorul Cabinet urmând să nu mai facă parte nici majoritatea miniştrilor delegaţi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite