Ponta: Băsescu și Videanu să meargă la închisoare pentru banii furați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mitingul de joi, organizat de USL în Capitală, Victor Ponta le-a spus participanților că trebuie să voteze demiterea președintelui suspendat, "pentru a-l da jos pe Traian Băsescu și pentru a-l vedea la închisoare cu Videanu pentru banii furați".

"Împreună cu ceilalţi colegi am spus că trebuie să oprim contractele cu băieţii deştepţi, cei care prin Videanu l-au plătit pe Băsescu în toţi aceşti ani ca să fure peste un miliarde de euro. Trebuie să spunem «Da» pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare pe Băsescu cu Videanu, pentru banii furaţi", a declarat Victor Ponta.

Premierul a adus în discuție și vila Dante, imobilul despre care a spus că Traian Băsescu și l-a pregătit pentru sfârșitul mandatului. Ponta a întrebat mulțimea: "Unde trebuie să stea Băsescu?", moment în care cei 40.000 de manifestanți adunați în față la Romexpo au răspuns: "La pușcărie".

"Eu mi-am făcut datoria şi am luat casa luxoasă. Dumneavoastră trebuie să votaţi «DA» şi justiţia trebuie să-l trimită acolo unde merită cu adevărat", i-a îndemnat premierul pe manifestanți.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite