PNL va avea, de sâmbătă, departament online

PNL va avea, de sâmbătă, departament online

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a anunţat că partidul va avea, începând de sâmbătă, „un departament online”. Gorghiu a precizat că liberalii nu au „foarte multe pârghii de comunicare pe TV”, întrucât „majoritatea televiziunilor sunt sensibile la şarmul PSD”, transmite corespondentul Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina Gorghiu a declarat, vineri după-amiază, că a propus conducerii partidului înfiinţarea unui departament online, propunere care va fi supusă votului în cadrul Consiliului Naţional al PNL, care va avea loc sâmbătă, la Piteşti.

„De mâine, PNL are un departament online. (…) Nu avem foarte multe pârghii de comunicare pe TV. Majoritatea televiziunilor sunt sensibile la şarmul PSD. Haideţi să cucerim online-ul! N-avem voie să ratăm partea aceasta care este pe specificul nostru, al liberalilor”, le-a spus Gorghiu tinerilor din organizaţia judeţeană din Prahova, în cadrul unei întâlniri care a avut loc, vineri, la Ploieşti. În acest context, Gorghiu le-a cerut tinerilor să se implice în transmiterea mesajelor partidului în special către cei care nu sunt membri ai PNL şi nu fac politică.

„Cert este că va trebui să ne implicăm mai mult şi pe partea asta. E o obligaţie pe care generaţia voastră o are. Dacă eu mă străduiesc să fiu extrem de activă în spaţiul virtual, o să rog pe fiecare dintre voi să preia mesajele Partidului Naţional Liberal şi să le facă cunoscute celor care nu au legătură cu PNL, pentru că miza este nu să împărţim între noi mesaje în comunitatea noastră, a liberalilor, miza este ca aceste mesaje să ajungă la publicul pe care nu l-am accesat până acum, la publicul care nu este membru al PNL. Şi atunci veţi vedea că va fi o misiune mult mai uşoară şi fără televiziuni şi fără resursele pe care le are PSD-ul să câştigăm localele”, a mai spus Alina Gorghiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările