Parlamentarii care vor rămâne în istorie drept complicii lui Ponta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stimaţi parlamentari, Evenimentele din ultimele ore demonstrează intoleranţa teribilă a populaţiei la actuala situaţie politică. Nu s-a mai întâmplat în istoria postdecembristă ca un ministru să demisioneze în două ore, ca urmare a presiunii uriaşe create în mediul online şi la televiziuni.

La votul pentru moţiunea de vineri aveţi ocazia să demonstraţi că înţelegeţi mersul istoriei, sau să ajungeţi la groapa de gunoi a istoriei.

Victor Ponta e şi el cu un picior în groapă.

Sper că nu vă imaginaţi că, la un asemenea nivel, procurorii au venit nepregătiţi, fără un dosar beton şi cu paşii de urmat bine cântăriţi.

Este o chestiune de zile sau săptămâni, până când Victor Ponta va reedita episodul Ioan Rus de ieri.

Problemă rămâne ce faceţi dv., reprezentanţii poporului, vineri, la votul pentru moţiune?

Dacă veţi alege să cauţionaţi, câteva zile sau săptămâni, actuala conducere a ţării, veţi rămâne în istorie complicii acesteia.

Viitorul dv. politic se va încheia mâine.

Nu vă amăgiţi. Electoratul a evoluat mult în ultimii 3 ani. Nu mai există Băsescu pe care să aruncaţi toată vina, mediul online a crescut exponenţial, diaspora a dovedit că este aproape de ţară şi poate influenţa decisiv votul, prin legătura cu rude, prieteni, cunoştinţe. Aşa s-a întâmplat în noiembrie 2014, când aţi spus că aţi învăţat o lecţie.

Electoratului captiv al actualei coaliţii i s-a uscat gura tot aşteptând milionul de locuri de muncă, o viaţă mai bună şi suportabilă. Cifrele lui Ponta nu pot umple buzunarele tot mai goale ale populaţiei. Ori, alt argument decât acesta nu are efect la populaţia obişnuită.

Educaţia e varză, sănătatea la fel, a scăzut nivelul de trai, cu excepţia îmbuibaţilor regimului, care vor veni la anul să ne ceară votul.

Nu e nicio tragedie dacă pleacă un guvern, cum vrea Ponta să ne mintă.

Au plecat mulţi premieri, ultimii fiind Boc şi Ungureanu, şi nu s-a întâmplat nici o tragedie.

Şi manifestaţiile de stradă din ultimul timp spun acelaşi lucru. Populaţia vrea o schimbare, exact ca în iarna lui 2012.

E o chestiune de timp până ce Victor Ponta pleacă, de voie sau de nevoie.

Dar atunci vom face şi noi liste cu acei parlamentari care l-au sprijinit şi cauţionat până în ultimul moment.

Şi aceste liste vor defila pe internet şi pe reţelele de socializare până la alegerile următoare. Să vedem cine va mai vota complicii lui Ponta.

Există un moment când gradul de saturaţie şi de suportabilitate a populaţiei atinge punctul maxim.

Acel moment a venit acum.

Imaginaţi-vă o situaţie similară pentru Ponta,  cu ce i s-a întâmplat lui Ioan Rus, dar pe alte coordonate.

Instantaneu populaţia va fi în stradă, iar Victor Ponta va fi obligat să cheme elicopterul.

Nu-mi fac iluzii că veţi înţelege şi asculta acest semnal de alarmă.

Doar mi-am făcut datoria să vă atenţionez.

Peste câteva săptămâni sau luni voi relua acest articol, când totul se va fi prăbuşit, iar dv. veţi fi trecuţi la trădătorii de neam şi ţara.

Veţi regreta atunci, dar va fi prea târziu.

Nu am ambiţii de mărire sau funcţii, e prea târziu pentru vârsta mea. Vreau doar ca ţara să o ducă mai bine, copiii şi nepoţii mei, şi ai dv., să se bucure că trăiesc în România, nu să fugă unde vor vedea cu ochii.

Dumneavoastră ce doriţi, în afară de loialitatea prost înţeleasă faţă de un premier urmărit penal, plagiator, mincinos, despre caracterul căruia s-ar putea scrie o lucrare de doctorat, neplagiata, pentru că material e suficient?

Cum vă vor eticheta urmaşii noştri? Aceasta e întrebarea la care trebuie să răspundeţi vineri. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite