Paleologu: Din suita de imbecilităţi piramidale a conducerii PNL nu putea lipsi excluderea omului care poate opri degringolada partidului în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune că excluderea sa din partid face parte „din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii liberale“, precizând că „autorii dezastrului“ de la alegerile din Capitală rămân în funcţii. De asemenea, el îi acuză pe Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Buşoi, Teodor Atanasiu şi Cezar Preda că au dat Bucureştiul pe mâna PSD.

„Din suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi şi excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor şi derapajelor, care poate opri hemoragia şi degringolada partidului în Bucureşti. Singurul totodată care e pe bune liberal şi are în genealogia sa o droaie de fruntaşi liberali - miniştri, primari, deputaţi şi senatori- încă de la fondarea partidului în 1875“, a scris pe Facebook, deputatul liberal.

Paleologu a punctat şi faptul că adevăraţii responsabili de eşecul din Bucureşti rămân în funcţii importante. „Autorii dezastrului din capitală rămân toţi în funcţie: Gorghiu, Blaga, Buşoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureştiul pe mâna PSD-ului. Şi vor duce PNL-ul sub 8% în Bucureşti cu consecinţe evidente pentru rezultatele din tot restul ţării“, a adăugat fostul ministru al Culturii,

Potrivit unor surse din partid, purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a cerut, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Cristian Bodea şi a deputatului Theodor Paleologu. Motivul cererii de xcludere au fost atacurile lui Paleologu la adresa conducerii partidului. Copreşedintele Vasile Blaga a fost de acord cu excluderea celor doi din partid, însă a cerut ca aceasta să nu aibă loc înainte ca Paleologu şi Bodea să-şi spună punctul de vedere în BPN. 

Una din nemulţumirile faţă de Paleologu este şi faptul că acesta şi- arătat susţienerea pentru candidatul USB la Sectorul 1, Clotilde Armand, sau pentru Nicuşor Dan, candidat al USB pentru Primăria Capitalei. 

Citeşte şi: 

PNL a ascuns sub preş rezultatul de la Bucureşti

Singurii care au plătit pentru rezultatele dezastruoase ale PNL în Bucureşti au fost liderii organizaţiilor de sectoare. În rest, copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fugit de răspundere şi s-au opus organizării unui Congres rapid în care să fie aleasă o conducere unică a partidului.

Crin Antonescu: Blaga e performant, Gorghiu s-a străduit; la PNL nu sunt de vină cântăreţii, ci melodia e problema 

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a comentat, miercuri seară, la Realitatea TV, că liderii liberali Alina Gorghiu şi Vasile Blaga şi-au făcut treaba în fruntea PNL, iar problema nu este la "cântăreţi", ci la "melodie", nefiind de acord că aceştia ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului în urma scrutinului de duminică.

Ilie Bolojan, reconfirmat secretar general al PNL: E greu să-ţi ceară demisia oameni care au obţinut rezultate lamentabile

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost reconfirmat, miercuri, în funcţie de Biroul Politic Naţional al liberalilor. Acesta a declarat faptul că nu e normal ca solicitarea privind demisia sa să fie făcută de oameni cu „rezultate lamentabile“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite