Numărul doi în PSD: Parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să facă legi, nu să facă mitinguri

Numărul doi în PSD: Parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să facă legi, nu să facă mitinguri

Niculae Bădălău. FOTO Inquam Photos

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, marţi, că e împotriva participării parlamentarilor la mitinguri, datoria acestora fiind să facă legi, nu să participe la asemenea acţiuni. Declaraţia vine în contextul în care PSD pregăteşte mai multe mitinguri în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu e necesară prezentarea parlamentarilor. E nevoie de  aceste legi (n.r.-ale Justiţiei).  Consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să facă legi, nu să facă mitinguri“, a declarat numărul doi în PSD. 
 
Declaraţia vine în contextul în care social-democraţii au anunţat că în următoarea perioadă ar urma să facă mai multe mitinguri în ţară. Mai precis, Comitetul Executiv al PSD, reunit vineri la Băile Herculane, a decis ca organizaţiile judeţene ale partidului să organizeze manifestaţii în perioada următoare.
 
„Am decis ca orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestări publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe“, a precizat liderul PSD Liviu Dragnea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările