Nou scandal în AUR. Un membru a demisionat acuzând organizarea unor „petreceri cu acte de preacurvie”. Liderul AUR susţine că este vorba de o răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Congres AUR FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă
Congres AUR FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă

Fostul preşedinte al organizaţiei AUR Satu Mare, Iulian Câcău, şi-a anunţat demisia din partid lansând mai multe acuzaţii la adresa conducerii formaţiunii, printre care şi faptul că şeful partidului a organizat „petreceri cu acte de preacurvie”. Liderul AUR, George Simion, a catalogat acuzaţiile drept răzbunare pentru că fostul membru ar fi fost, de fapt, exclus din partid cu câteva luni de zile în urmă.

„PA A.U.R.”, a scris Iulian Câcău, fostul şef AUR Satu Mare, pe Facebook, afirmând că formaţiunea „nu mai are strălucirea pe care o avea odinioară".

„Dragi colegi, prieteni şi critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politică pe care o duce şi acţiunile pe care le iniţiază”, a declarat fostul lider AUR.

Fostul şef  AUR Satu Mare acuză că după ce formaţiunea a ajuns în Parlament, „au apărut fripturiştii".

„Aceştia făceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea şi mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar şi propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineînţeles că deja ceea ce discutasem cu Simion în 2019, cu ceea ce se întâmpla în toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, ştiu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cât şi fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru şi ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afişează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el(adică să accepţi oamenii pe care el îi impune în organizaţie)”, susţine Câcău.

Fostul membru al formaţiunii a lansat mai multe acuzaţii la adresa conducerii partidului, afirmând: „Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te foloseşti de imaginea bisericilor creştine, iar tu să organzezi congresul partidului duminică în timpul Sfintei Liturghii, să iniţiezi acţiuni şi proteste duminică când oamenii sunt chemaţi la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârşit acte de preacurvie şi să te numeşti creştin-familist e total deplasat! De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă aşteptam măcar să aibe cei 7 ani de acasă, am decis să nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce ! Dumnezeu să fie cu noi cu toţi”, a mai scris fostul membru AUR.

George Simion: Acuzaţiile, o răzbunare pentru excluderea din partid

Preşedintele AUR a declarat, pentru „Adevărul”, că Iulian Căcău a fost exclus din partid. „Nu mai e membru de şase luni. Au decis colegii că nu este binevenit, probabil nu participa cu ei la petreceri cu acte de preacurvie. Pentru acte de indisciplină din câte îmi aduc eu aminte”. 

Liderul formaţiunii a comentat acuzaţiile, afirmând că Iulian Căcău „este un fost membru, care de supărare declară acest lucru. El trece la un alt partid din puzderia care a apărut în ultima vreme”, a mai spus Simion, afirmând că fostul şef AUR Satu Mare ar urma să treacă la partidul lui Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite