Nicuşor Dan: Am votat să scoatem caracatiţa de neamuri şi de interese din primăria Capitalei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidat la primăria Capitalei, a declarat duminică, înainte de a vota, că votul de azi poate deschide uşa primăriei pentru toţi bucureştenii.

„Votul de azi poate fi un vot istoric pentru Bucureşti. Poate fi votul care deschide uşa mare a Primăriei pentru toţi bucureştenii, votul prin care bucureştenii îşi iau Primăria înapoi!”, a spus Nicuşor Dan.

„Am votat să scoatem caracatiţa de interese şi neamuri din Primăria Bucureşti. Nu au fost ei în stare să rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic şi poluare. După alegeri, potenţialul de muncă şi creativitate al oraşului poate fi pus în slujba bucureştenilor, a celor care au nevoie de şcoli, în slujba persoanelor vârstnice care şi-au văzut copiii şi nepoţii plecând din oraş.. Bucureştiul are oameni creativi, muncitori şi deştepţi. După aceste alegero, tot acest potenţial de creativitate va fi pus la dispoziţia bucureştenilor, în slujba persoanelor vârstnice.

Dincolo de problemele vieţii curente, competiţuia asta electorală este o competiţie între competenţă şi incompetenţă, între cinste şi corupţie, între decenţă şi supercficialitate.

Am votat cu sete. Invit bucureştenii să vină la vot”, a spus Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite