Nicolicea, atac la jurnalistul „Adevărul“ Liviu Avram: Ce să-i ceri unui om beat? A scris un articol la adresa mea în care motivele erau şliboviţa şi fernetul

Nicolicea, atac la jurnalistul „Adevărul“ Liviu Avram: Ce să-i ceri unui om beat? A scris un articol la adresa mea în care motivele erau şliboviţa şi fernetul

Eugen Nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea l-a jignit pe jurnalistul „Adevărul“ Liviu Avram, după ce aceasta, prezentând câteva exemple în care Eugen Nicolicea a interpetat legea anapoda, a susţinut, într-un editorial, că a lăsa Comisia Juridică pe mâna deputatului PSD e sinonim cu a pune o lamă de bărbierit la dispoziţia unei maimuţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Cum să comentez comentariile unuia care cred că era sub influenţa băuturilor alcoolice? Nu are rost. Şliboviţă mi se pare. Chiar a scris un articol tot la adresa mea în care motivele lui erau şliboviţa şi fernetul. În ce manual de zoologie a citit el aia cu lama şi maimuţa? Poate se referea la Lama din America de Sud. Cred că era beat când a scris", a declarat Eugen Nicolicea pentru stiripesurse.ro.

Totuşi, deputatul PSD nu are de gând să-l dea în judecată pe Liviu Avram. "E atât de clar că sunt deplasate comentariile încât nu le-am pus decât pe seama faptului că era puţin beat. Ce să-i ceri unui om beat?", a mai declarat Eugen Nicolicea.

Ce a scris Liviu Avram despre Nicolicea

„Manualele de zoologie explică destul de clar de ce e riscant să pui o lamă de bărbierit la dispoziţia unei maimuţe: se lasă cu vărsare de sânge. Deşi par să fi fost prezenţi la lecţiile de zoologie, liderii PSD au omis, din motive inexplicabile, acest aspect atunci când au pus Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor sub preşedinţia lui Eugen Nicolicea. Şi omul s-a apucat de treabă. Eugen Nicolicea are un talent cu totul aparte de a citi şi interpreta legile. Expunerile sale au devenit, în sine, un impresionant spectacol de sofisme, enunţuri paralogice şi paradoxuri înmărmuritoare. Iată două exemple recente", a scris Liviu Avram în Adevărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările