Marcel Ciolacu anunţă când ar urma PSD să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Marcel Ciolacu anunţă când ar urma PSD să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. FOTO Eduard Enea

Guvernul Orban s-ar putea confrunta cu o moţiune de cenzură depusă de PSD. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avertizat Cabinetul Orban că social-democraţii ar putea să facă acest pas după încetarea stării de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupora vieţilor românilor nu vom depune moţiune (... ) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.
 
Guvernul Orban a fost învestit pe 14 martie, ajutat de voturile tuturor partidelor politice, în contextul crizei generate de noul coronavirus.

De asemenea, Marcel Ciolacu a mai declarat în interviu că în cazul în care Orban ar fi înlăturat, la conducerea României ar mai putea să vină doar un Guvern de uniune naţională care să facă faţă situaţiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: