Ludovic Orban: Moţiunea de cenzură nu va avea niciun vot în plus faţă de voturile PSD şi AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu încearcă să treacă moţiunea de cenzur împotriva rivalului lui  Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu  FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu încearcă să treacă moţiunea de cenzur împotriva rivalului lui  Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu  FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură nu va avea niciun vot în plus faţă de voturile PSD şi AUR şi a subliniat că decizia coaliţiei este ca parlamentarii partidelor aflate la guvernare să fie prezenţi, dar să nu voteze.

„Nu se ia niciun vot în plus faţă de voturile PSD şi AUR”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul PNL a explicat decizia coaliţiei ca parlamentarii puterii să nu voteze: „Era suficient să apară un singur vot în plus şi începea o căutare cine e parlamentarul care a votat şi atunci am luat decizia: suntem prezenţi, nu votăm”.

Orban a menţionat că şi grupul deputaţilor minorităţilor participă la şedinţele coaliţiei şi decizia a fost ca parlamentarii să fie prezenţi, dar să nu voteze.

„Nu am ştiinţă de discuţii între PSD şi parlamentari ai puterii. E o calomnie, o jignire fără margini la adresa mea ca să spună cineva că eu aş putea vreodată să cer unui parlamentar să voteze o moţiune de cenzură a PSD. Probabil au vrut să bage băţul prin gard”, a mai declarat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite