Liviu Dragnea s-a externat joi din spital şi a avut o întâlnire cu social-democraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că Liviu Dragnea s-a externat singur din spital şi că a avut apoi o întâlnire cu membrii partidului la sediul din Kiseleff.

„S-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze şi atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltraţii, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi (n.red.: joi) la Kiseleff. CEx va fi luni”, a declarat Codrin Ştefănescu, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la spital sâmbăta trecută, din cauza unor dureri de spate, diagnosticul comunicat de Codrin Ştefănescu fiind hernie de disc.

Florin Iordache declara miercuri că în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, partidul va valida lista cu candidaţii la alegerile europarlamentare din luna mai. Potrivit unor surse Adevărul, lista PSD va fi deschisă de Rovana Plumb, secondată de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3. Maria Grapini, susţinută de Dan Voiculescu (deci tot de Antena 3), şi Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu, au prins şi ei locuri sigure.

Citeşte şi:

Cum au sărit PSD şi ALDE să-l apere pe Dragnea pentru că a ales un spital privat. „La privat e la fel ca la stat”; „N-a vrut să cheltuie banii statului“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite