Iulian Bulai, după ce AUR a cerut sancţionarea lui: „Îmi menţin opinia că este un partid radical şi extremist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian bulai FOTO Inquam Photos / George Călin
Iulian bulai FOTO Inquam Photos / George Călin

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a reacţionat după ce deputaţii AUR au solicitat, marţi, sancţionarea sa pentru comportament calomnios şi injurios. Bulai susţine în continuare că AUR este un partid „fundamentalist, radical şi extremist”.

„Mi-ar plăcea mult mai mult să vorbim despre TVR, SRR şi despre CNA, dar dacă tot este vorba despre această sesizare, iau act de ea, mă raportez la ea şi abia aştept să se discute în Comisia juridică, unde am înţeles că a fost înaintată de către Biroul permanent.

Voi veni la Comisia juridică atunci când se va discuta sesizarea. Partidul care a făcut această sesizare nu a fost menţionat explicit în declaraţia mea, iar ce am declarat îmi asum şi îmi menţin. Îmi menţin opinia că partidul respectiv este un partid fundamentalist, radical şi extremist", a declarat Bulai, potrivit Agerpres.

Un număr de 21 de deputaţi AUR au solicitat sancţionarea deputatului USR-PLUS Iulian Bulai pentru comportament calomnios şi injurios în şedinţa de plen din 30 martie, lucru care, susţin ei, încalcă prevederi ale Regulamentului de funcţionare a Camerei. Biroul permanent al Camerei a decis marţi trimiterea la Comisia juridică a cererii pentru o decizie. Deputatul Iulian Bulai i-a numit pe aceştia extremişti şi fundamentalişti.

Sesizarea vine la puţin timp după ce liderul deputaţilor USR-PLUS Ionuţ Moşteanu şi parlamentarul Silviu Dehelean au făcut o solicitare către Biroul permanent al Camerei în care au cerut sancţionarea deputatului AUR Dan Tanasă care i-a insultat, după şedinţa plenului în care a fost aprobată desfiinţarea SIIJ. Comisia juridică a Camerei a hotărât, joia trecută, să îl sancţioneze pe Dan Tanasă cu un avertisment scris

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite