Ipocrizia PSD: „BEC a tras la sorţi până a ieşit Klaus pe prima poziţie, ca să ne intre în ochi din prima“. La europarlamentare PSD era pe prima poziţie a buletinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Stefanescu FOTO Mediafax
Codrin Stefanescu FOTO Mediafax

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a criticat duminică ordinea BEC privind poziţia candidaţilor pe buletinele de vot la alegerile prezidenţiale, unde pe primul loc este Klaus Iohannis. „Ca să ne intre-n ochi din prima“, afirmă social-democratul. Cu toate astea, la alegerile europarlamentare din mai, PSD s-a aflat pe prima poziţie a buletinelor de vot.

„BEC a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea candidaţilor pe buletinul de vot. Şi au tot tras ei la sorţi până le-a ieşit Klaus pe prima poziţie. Ca să fie bine, să nu fie rău. Şi să ne între-n ochi din prima. Simplu“, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe Facebook.

Biroul Electoral Central a decis ordinea candidaţilor la prezidenţiale pe buletinele de vot, iar ulterior au dat publicităţii cum vor arăta buletinele de vot pentru turul I şi turul al II-lea. Preşedintele în funcţie Klaus Iohannis va fi primul pe buletinul de vot. Al doilea va fi candidatul PMP, Theodor Paleologu. Candidatul USR-PLUS va fi pe poziţia a treia.

Locul 4 pe buletinul de vot e rezervat UDMR-ului, adică lui Kelemen Hunor. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, va fi pe poziţia a cincea.

La alegerile europarlamentare din luna mai, lucrurile au stat invers: PSD a fost pe prima poziţie, în timp ce PNL a fost pe a cincea.

FOTO Cum va arăta buletinul de vot la prezidenţiale

BEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare; PSD şi Alianţa 2020 USR-PLUS, pe primele poziţii. Pe ce loc este PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite