Iohannis: Felicitări echipei feminine de spadă. Au făcut o ţară mândră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis felicită echipa de spadă feminină pentru medalia de aur obţinută la jocurile olimpice şi afirmă că, prin performanţa lor, cele patru sportive au făcut o ţară întreagă mândră.

„Felicitări echipei noastre feminine de spadă, care a câştigat azi-noapte aurul la Rio 2016! Prin talentul lor, tăria de caracter şi după mii de ore de muncă, Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu au reuşit să ducă România pe prima treaptă olimpică, făcând o ţară întreagă mândră de performanţa lor", a scris şeful statului vineri pe Facebook.

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, după ce a învins China, deţinătoarea titlului, în finală, cu scorul de 44 - 38.

Lipă, după medalia de aur a echipei feminine de spadă: Am ochii umezi şi inima plină de bucurie

Ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, a felicitat echipa feminină de spadă a României după medalia de aur cucerită la JO de la Rio şi a scris într-un mesaj că ”a fost o tensiune incredibilă în sală” şi are ”ochii umezi şi inima plină de bucurie”.

„Aur olimpic la Rio! Echipa feminină de spadă a cucerit titlul olimpic după o finală câştigată clar cu China. A fost o tensiune incredibilă în sală, am ochii umezi şi inima plină de bucurie. Doamne, ce frumos este! Felicitări Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu. Felicitări antrenorilor, tuturor celor care au fost alături de voi, felicitări Federaţiei Române de Scrimă. Hai, Romania”, a scris Elisabeta Lipă într-un mesaj postat pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite