Iohannis, atac la ALDE după ieşirea la guvernare: Încercările ALDE de a se spăla pe mâini şi de a se ţine departe sunt ridicole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat ALDE pentru ieşirea de la guvernare şi încercarea de a se prezenta drept fără nicio vină în ceea ce priveşte actuala criză politică.

„Într-o Românie normală, un vot ca cel din 26 mai ar fi determinat demisia imediată a guvernului. În continuare, sunt convins că un Guvern PSD nu este potrivit pentru România şi nu poate să rămână în funcţiune. Această guvernare toxică e ţinută în viaţă de configuraţia parlamentară. Eu nu voi gira, prin deciziile mele, acest guvern. PSD şi ALDE sunt vinovate pentru eşecul acestei guvernări. Încercările ALDE de a se spăla pe mâini şi de a se ţine departe sunt ridicole.După ce ai stat la aceeaşi masă cu PSD, după ce ai luat măsuri împotriva românilor şi României nu mai păcăleşti pe nimeni că nu eşti vinovat”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis. 

De asemenea, şeful statului a ţinut să sublinieze că vină guvernării deficitare este atât a celor din PSD, cât şi a celor din ALDE. „România parcurge o criză guvernamentală, dar eu nu voi gira susţinerea acestui guvern. PSD şi ALDE sunt vinovate de eşecul guvernării“, a completat Iohannis.

Citeşte şi

VIDEO Iohannis respinge toţi miniştrii propuşi la remaniere: Guvernul toxic nu mai poate continua. Propunerile PSD sunt inacceptabile

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite