PSD, mai bogat cu doi parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii Ioan Melinte şi Radu Popa au anunţat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor,  că vor activa în grupul parlamentar PSD.


 "Vă anunţ că am părăsit PPDD pentru a activa în grupul parlamentar PSD", a anunţat Melinte, în plenul Camerei Deputaţilor. 

În privinţa deputatului Radu Popa, anunţul a fost făcut ieri de către premierul Victor Ponta. "Da, Radu Popa s-a înscris în PSD. Sunt mulţi parlamentari de la PPDD care s-au înscris în grupul parlamentar PSD şi vor mai fi şi alţii", a afirmat premierul. Deputatul Radu Popa a confirmat miercuri plecarea sa din grupul parlamentar PPDD. 

Radu Popa a activat până în mai 2013 în grupul parlamentar PPDD, apoi a decis să fie deputat neafiliat. 

Melinte este fost director la APIA Bacău şi a absolvit, în perioada 1985-1990, cursurile Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Iaşi, obţinând diploma de inginer horticultor. 

Ulterior, Melinte a obţinut titlul ştiinţific de doctor în Agronomie, specializarea "Management şi marketing în agricultură". 

Potrivit celei  mai recente declaraţii de avere, completată în 2012, Melinte deţine un autoturism marca Cielo şi mai multe terenuri agricole şi intravilane în judeţul Bacău.

În 2005, acesta a contractat un împrumut de peste 34.000 de euro, scadent în 2025, iar în 2010 a contractat un alt împrumut, de 185.000 de lei, scadent în 2029. Venitul său anual în calitate de director la APIA Bacău s-a ridicat la aproximativ 53.000 de lei.

Şedinţa de miercuri a început cu o observaţie a deputatului PDL Gheorghe Tinel. "Lucrările Camerei Deputaţilor încep mai târziu cu jumătate de oră, 45 de minute, decât prevede Regulamentul şi se termină mai devreme", a afirmat Tinel.  




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite