Grindeanu numeşte doi noi prefecţi şi doi subprefecţi

Grindeanu numeşte doi noi prefecţi şi doi subprefecţi

Premierul Sorin Grindeanu a numit doi noi prefecţi. FOTO gov.ro

Premierul Sorin Grindeanu a numit, joi, doi noi prefecţi pentru judeţele Braşov şi Sibiu, precum şi doi noi subprefecţi pentru Sibiu şi Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Sorin Grindeanu a hotărât în şedinţa de Guvern de doi noi prefecţi şi doi subprefecţi. Astfel, în judeţul Braşov a fost numit prefect Marian Rasaliu, în timp ce Radu Lucian a fost numit prefect al Sibiului. 
 
De asemenea, judeţul Teleorman are nou subprefect în persoana lui Nelu Oprea, în timp ce noul subprefect al Sibiului e Olimpia Prislopean. 
 
Totdată, lui Ciprian Băncilă (Braşov)  şi Vasile Roman (Sibiu) le-a încetat mandatul se prefect. De asemenea, Aureliei Mitrea i-a încetat mandatul de subprefect.     
 
Citeşte şi: 
 
 
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătând că cel mai mult i-au plăcut pancartele cu mesajele „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“ şi „No more Victoria`s secrets“.
 
 
Liviu Dragnea a fost toboşar în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Colegii de trupă şi de facultate, pe care iniţial a negat că-i cunoaşte, au ajuns după 20 de ani acţionari majoritari ai societăţii Tel Drum, firma de asfaltări abonată la contractele cu Consiliul Judeţean Teleorman, condus până în 2012 de Liviu Dragnea.

 

citeste totul despre: