Grindeanu numeşte doi noi prefecţi şi doi subprefecţi

0
0

Premierul Sorin Grindeanu a numit, joi, doi noi prefecţi pentru judeţele Braşov şi Sibiu, precum şi doi noi subprefecţi pentru Sibiu şi Teleorman.

Premierul Sorin Grindeanu a hotărât în şedinţa de Guvern de doi noi prefecţi şi doi subprefecţi. Astfel, în judeţul Braşov a fost numit prefect Marian Rasaliu, în timp ce Radu Lucian a fost numit prefect al Sibiului. 

De asemenea, judeţul Teleorman are nou subprefect în persoana lui Nelu Oprea, în timp ce noul subprefect al Sibiului e Olimpia Prislopean. 

Totdată, lui Ciprian Băncilă (Braşov)  şi Vasile Roman (Sibiu) le-a încetat mandatul se prefect. De asemenea, Aureliei Mitrea i-a încetat mandatul de subprefect.     

Citeşte şi: 

Grindeanu, despre mesajele protestatarilor: Mi-a plăcut cea cu „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătând că cel mai mult i-au plăcut pancartele cu mesajele „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“ şi „No more Victoria`s secrets“.

Istoria toboşarului „Livache“. Cum se numea formaţia lui Dragnea din facultate şi cine sunt colegii de trupă, pe care liderul PSD susţinea în 2011 că nu-i ştie

Liviu Dragnea a fost toboşar în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Colegii de trupă şi de facultate, pe care iniţial a negat că-i cunoaşte, au ajuns după 20 de ani acţionari majoritari ai societăţii Tel Drum, firma de asfaltări abonată la contractele cu Consiliul Judeţean Teleorman, condus până în 2012 de Liviu Dragnea.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite