Grapini, despre crima de la Caracal: Să se ia un cadavru de animal, nu pot propune corp omenesc, şi criminalul să reia procedura în prezenţa anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Maria Grapini. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Europarlamentarul Maria Grapini a spus că nu este de acord cu varianta dată de criminal şi confirmată de IML, în cazul crimei Alexandrei Măceşanu, aceasta solicitând ca la locul faptei să aibă loc o încercare de ardere a unui cadavru de animal pentru a fi observată dacă arderea e completă.

„Plânge cerul aproape în toată ţara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcţi sau indirecţi? Nu cred în varianta dată de criminal şi confirmată de IML! Este dreptul meu de cetăţean să cred sa nu, în instituţii care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) şi în prezenţa anchetatorilor şi specialiştilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziţie şi arderea este completă! Altfel nu pot crede că se doreşte aflarea adevărului! Voi cere, in calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Imagine indisponibilă

Sursă: Digi24

 Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) a anunţat sâmbătă oficial, într-un comunicat, că rezultatul probelor indică profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Alexandra Măceşanu şi că s-a ajuns la aceasta concluzie prin compararea cu profilul genetic al părinţilor Alexandrei.

Te-ar putea interesa şi:

Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

G4media: Gheorghe Dincă ar fi amestecat vaselină cu carbid obţinând temperaturi superioare pentru a arde oasele

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

DIICOT: ADN-ul din oasele găsite în casa lui Dincă este al Alexandrei. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite