Gorghiu, replică pentru Ponta: Eu sunt Dej, alţii Stalin, iar ei victimele regimului comunist, oprimaţii cluburilor din Dubai şi apărătorii plajelor din Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a dat o replică tăioasă lui Victor Ponta, politician care afirmase că „«Epurările» făcute în 2015-16 în cadrul elitelor politice, economice, de media şi sociale sunt comparabile ca număr şi impact doar cu anii 1950-60“.

„Victor Ponta jigneşte profund memoria victimelor regimului comunist, al cărui reprezentant de seamă era chiar preşedintele său onorific de partid. În democraţie, Victor Ponta şi alţii ca el au dreptul să delireze nestingheriţi pe Facebook. Eu sunt Dej, alţii Stalin, iar ei victimele regimului comunist, oprimaţii cluburilor din Dubai, apostolii democraţiei din Turcia şi apărătorii plajelor din Brazilia. În realitate, ei luptă pentru un singur drept: dreptul de a fura“, a afirmat Alina Gorghiu într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Mai mult, aceasta a continuat pe acelaşi ton dur. „Pe liderii PSD, dacă nu ii laşi să jefuiască statul cu softuri de sute de milioane, încep să vadă în oglindă chipul lui Brătianu, Maniu şi Coposu. Ponta, Ghiţă, Dragnea nu sunt victimele comunismului, ci victimele comuniste ale senzaţiei de atotputernicie“, a mai adăugat Gorghiu. 

Anterior, fostul prim-ministru Victor Ponta a susţinut că, în ultimii doi an, în România a avut loc un proces de „epurare“ a elitelor politice, economice, de media şi sociale ale ţării care sunt comparabile prin proporţii doar cu valul de victime ce a urmat instaurării regimului stalinist în România. În urma reacţiilo din mediul online, Ponta a şters postarea. 

„«Epurările» făcute în 2015-16 în cadrul elitelor politice, economice, de media şi sociale sunt comparabile ca număr şi impact doar cu anii 1950-60, când bătălia pentru acapararea puterii pe plan intern de către PCR cu sprjinul URSS a «masacrat» o generaţie întreagă de lideri”, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook.

Mai precis, Ponta s-a referit la lipsa de resurse umane care să elaboreze o strategie de acţiune pe plan extern pentru România, în contextul în care fostul premier a făcut o analiză a situaţiei pe plan internaţional a ţării noastre şi a perspectivelor sumbre care se anunţă pentru anul 2017, din acest punct de vedere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite