Gorghiu îl acuză de risipă pe Sorin Oprescu: A cheltuit 10 milioane de euro fără să rezolve problema bicicliştilor

Gorghiu îl acuză de risipă pe Sorin Oprescu: A cheltuit 10 milioane de euro fără să rezolve problema bicicliştilor

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu FOTO Adevărul

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, l-a acuzat  pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu,  că a cheltuit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicletă fără a rezolva însă problema ciclismului urban sau a traficului din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Sorin Oprescu nu va fi niciodată aliatul bucureştenilor care aleg să se deplaseze cu bicicleta prin Capitală, nici al celor care aşteaptă soluţii pentru traficul imposibil din oraş. Atunci când a simulat interesul pentru problemele bicicliştilor, a irosit peste 10 milioane de euro pe aşa-zise piste de bicicletă – în realitate, desene pe asfalt – închise ulterior de Poliţia Rutieră pentru că erau nefuncţionale", a scris Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că speră că la alegerile locale din 2016 vor conta proiectele candidaţilor pentru infrastructura şi promovarea folosirii bicicletei ca mijloc de transport în oraş.

"Am speranţa că la alegerile locale din 2016 vor conta mai mult şi proiectele candidaţilor pentru încurajarea ciclismului urban: ce au de gând să facă pentru infrastructură şi cum vor să promoveze folosirea bicicletei ca mijloc de transport în oraş", a mai susţinut Gorghiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările