Geoană, reacţie după excludere: "Negura perioadei bolşevice se întoarce în PSD"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană, preşedintele Senatului
Mircea Geoană, preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni seara, că PSD joacă ruleta rusească cu excluderea sa şi ar trebui să se aştepte la o "hemoragie masivă" în partid.

"Sunt convins că sunteţi interesaţi de această urâta poveste din PSD. Traiesc o uriasa dezamagire vazand ca BPN trecand peste faptul ca nu e niciun temei pentru o sanctiune asa drastica, trecand peste mascarada de ieri de la Comisie, au continuat procedura de excludere a mea. Le e oare asa de frica de Mircea Geoana sa nu ma invite la doua Birouri Permanente Nationale?", s-a întrebat el.

"Care sunt acuzele? Ca n-am vrut sa cedez functia de la Senat, faptul ca am o relatie buna cu America, ca am vorbit despre alegerile prezidentiale? Daca unui fost presedinte de partid i se intampla asa ceva, ma gandesc ce i se poate intampla unui simplu membru de partid care are niste opinii divergente", a continuat Geoană.

"Pare sa se intoarca negura perioadei bolsevice in partidul nostru si asta ma doare cel mai mult. Nu m-a deranjat aproape deloc galagia lui Ponta de saptamana trecuta, m-a durut mai mult tacerea prietenilor mei, pentru ca unul cate unul vor fi executati in acelasi mod", a comentat el.

"Ponta joaca o ruleta ruseasca cu riscul de a avea o hemoragie masiva in partid, de a pierde alegerile cu USL. Cred ca gesturile din aceste zile sunt mai grave decat viata politica a lui Mircea Geoana, care va continua. O sa ma intrebati cum, unde si cum. Nu stiu. Dar am dreptul la afirmare politica", a mai spus preşedintele Senatului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite