Generalul Străinu, candidatul care vrea să ne apere de blesteme şi de deochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul România Mare îl aruncă în lupta pentru Senat pe Emil Străinu, atent observator al fenomenelor stranii de pe Terra, dar şi de pe alte planete.

Suntem în plină campanie electorală şi lupta  pentru un fotoliu de parlamentar este din ce în ce mai aprinsă. Printre sutele de candidaţi, intră în arenă şi generalul Emil Străinu, candidatul PRM la Senat în colegiul 6 din Capitală. Generalul Străinu este un personaj complex. Doctor în război geofizic şi geoclimatic, specialist în radiolocaţie şi în cercetări ufologice şi psihotronice, el este, totodată, şi inventator. A primit, recent, la un salon de inventică de la Sevastopol, medalia de aur pentru crearea dispozitivului “Superelfi 001-001”, care apără pe oricine împotriva atacurilor energetice, inclusiv blesteme şi deochi.

Bineînţeles că nu-i este deloc uşor. Mai multe grupuri de interese s-au coalizat împotriva lui şi au încercat chiar să-l şi omoare. Un individ atletic l-a atacat într-o cameră de hotel din Sevastopol, dar, după cum era de aşteptat, n-a avut nicio şansă în faţa generalului, care l-a “rezolvat” în trei reprize, fără urme, ca la Armată.

Emil Străinu şi-a construit o oarecare popularitate pe urma emisiunilor televizate şi a numeroaselor cărţi pe care le-a scris despre civilizaţiile extraterestre şi despre alte lucruri mai puţin obişnuite. În prefaţa uneia din cărţi, el povesteşte cum un amic al său a văzut pe teritoriul ţării noastre nici mai mult nici mai puţin decât un reptilian care gonea la volanul unui Hummer, „un individ încălţat cu cizme, care nu avea haine, ci era în totalitate acoperit cu solzi verzi, exact ca o şopârlă”.

Până în urmă cu doi ani, generalul Străinu a îndeplinit şi funcţia de consilier al Parlamentului pe probleme de ameninţări neconvenţionale şi asimetrice, unde era plătit cu aproape 3.000 de lei pe lună. Pentru banii ăştia, a făcut rapoarte către mai marii ţării prin care i-a avertizat că asupra României au fost abătute valuri de inundaţii create în mod artificial şi zăpezi electronice cu fulgi de nea modificaţi în laborator.

Acum, Emil Străinu vrea să intre chiar el în Parlament, pentru a lua în mâini  frâiele acestor probleme cât se poate de delicate. Se va lupta, în colegiul 6, cu Ecaterina Andronescu, pentru că, spune el, ceilalţi candidaţi nu au nicio şansă. Despre toate acestea, într-un interviu neconvenţional şi asimetric.

Ce v-a venit, domnu’ general, să candidaţi la parlamentare?
A devenit insuportabil să vezi toţi imbecilii cum nu mai pleacă de acolo. Şi am zis că decât să stau în tribună mai bine să mă implic şi eu. M-ar interesa, dacă ajung acolo, să mă ocup de ce ştiu eu: eu am Academia Militară, am Academia de Poliţie, sunt absolvent de ştiinţe juridice şi am zis că o să fac ce mă pricep.

Aveţi şi gradul de general.
Sunt general de brigadă, trecut în rezervă din 2007. Până acum doi ani am îndeplinit şi funcţia de consilier al Parlamentului pe probleme de ameninţări neconvenţionale şi asimetrice. Acum nu mai e voie să iei bani de la stat din două părţi şi a trebuit să rămân numai cu pensia, pe care mi-au tăiat-o şi p-aia. E mică, puţin peste 3.000 de lei.

Cum îi ajutaţi la Parlament, cu ce îi consiliaţi?
Deci, eu sunt cel care mă opcupam cu chestiile astea ciudate: război geofizic, război psihotronic şi când nu mai făceau faţă acolo...

Cu ce nu mai făceau faţă?
Îţi dai seama, dacă şeful Comisiei de Apărare la Senat era Canacheu, care şi-a dat bacalaureatul acum, de când e senator. Erau probleme, să le explici la ăia ce e scutul antiracheta, ce e aia, ce e aia. Eu sunt specializat în război geofizic şi geoclimatic. Eu am fost consultant al Parlamentului şi când eram ofiţer activ şi în 2005 a fost un val de inundaţii care a făcut prăpăd. Ele au fost făcute artificial asupra României. Şi zăpada aia mare de astă iarnă - la fel.

Şi aia tot artificial?
Ştii că era în Bucureşti zăpada de un metru şi ceva. Şi toţi ziceau că dacă se topeşte aia ne ducem dracu. Eu le-am spus să stea liniştiţi că în două zile zăpada se duce şi aşa a fost. De ce? Pentru că era zăpadă electronică. Fulgul de zăpadă era prelucrat şi era de opt ori mai mare decât în mod normal.

Cum electronică?
Se poate realiza în laborator prin modificarea fulgului de zăpadă. În loc să ai zăpadă de 30 de centimetri ţi-o face de un metru.

Cine şi ce a avut cu noi de a abătut asemenea calamităţi spre România?
Nu vreau să vorbesc. E vorba de nişte mari puteri care au avut interese economice. Ţara asta încă este foarte bogată.

Şi atunci, cu inundaţiile, când eraţi consilier, aţi făcut un raport, ceva?
Eu am prezentat atunci unui grup de parlamentari o informare prin care demonstram că acel val de inundaţii se pornea de la o manifestare meteorologică naturală mărită în avalanşă pentru a crea acel val de inundaţii. Au fost şapte valuri. Cea mai afectată - agricultura. Ăsta a fost şi scopul celor care le-au provocat.

Cum vă faceţi campanie electorală?
În această campanie eu pregătesc nişte mijloace vizuale, respectiv afişe, fluturaşi, calendare şi lucruri care sunt de la om la om. Voi avea câteva emisiuni de televiziune, unde e posibil să mă confrunt şi cu contracandidaţii. E vorba, în principal, de doamna Ecaterina Andronescu de la USL, ceilalţi sunt nesemnificativi.

Deci, cu ea se dă lupta.
Da, aici se va da. Colegiul este chiar în zona unde m-am născut şi unde locuiesc. Oamenii mă ştiu. E sectorul 3, zona IOR Titan. Şi dacă o să pun câteva afişe, oamenii mă vor vedea şi vor spune: „Da, este omul pe care îl ştim şi de la televizor, are un anumit profil, are anumite cunoştinţe, este altceva”. Pe asta mă bazez, că ofer altceva. Nu sunt afacerist, nu am fost implicat în politică, am cunoştinţe juridice şi cam asta e.

Campania a început deja, dar n-am văzut niciun afiş cu dumneavoastră.
Urmează să le tipăresc. În ultimele două săptămâni vor apărea, atunci e mai important. PRM-ul este un partid mic, nu are bani din sponsorizări, trebuie să se descurce fiecare cum poate.

Ce-aţi vrea să realizaţi ca parlamentar?
Vreau să promovez iniţiative care ţin de siguranţa şi ordinea publică, crearea unui stat cât mai bun pentru cadrele din serviciile care asigură acestea două. Vedeţi că poliţiştii nu sunt plătiţi, militarii nu au bani de haine.

Pe partea psihotronică, nimic?
Crearea unei structuri care să studieze toate ameninţările din acest domeniu şi să le pună la dispoziţia Parlamentului. Aceste agresiuni au intrat în zona jocurilor de interese şi sunt foarte periculoase.

Şi pe omul de rând cum îl ajută?
La populaţie vor ajunge nişte dispozitive pe care fiecare poate să le cumpere. Aceste dispozitive realizează mărirea vitalităţii organismului, creşterea imunităţii şi aşa mai departe. Îi ajută şi pe cei care lucrează foarte mult la calculator.

Nu v-aţi în gândit ca în campanie să folosiţi puţin şi din cunoştinţele psihotronice, să induceţi?
Nu, nu e bine. Omul trebuie să se decidă singur. Răspunsul este nu.

Cu domnul Vadim Tudor cum vă înţelegeţi?
Mă înţeleg foarte bine, îl apreciez ca un om deosebit din punct de vedere al pregătirii, iar la Parlamentul European are o poziţie patriotică.

Cum vedeţi relaţia cu Uniunea Europeană?
Lumea trebuie să înţeleeagă că nimeni nu se poate opune globalizării. Tăvălugul globalizării va atinge şi ultima insulă de pe Terra, pentru că se încearcă stabilirea civilizaţiei terriene unice. Totuşi, trebuie să ne păstrăm identitatea naţională şi să nu ne ploconim în faţa lor. Instituirea civilizaţiei teriene este benefică pentru că la un moment dat este posibil să ne contacteze şi altă civilizaţie, din altă parte, şi atunci cineva va trebui să vorbească în numele Terrei.

Sunteţi cunoscut ca o persoană preocupată de fenomenele stranii. În prefaţa unei cărţi aţi scris că un prieten al dumneavoastră a văzut un reptilian gonind la volanul unui Hummer.
Este o observaţie a unui om în care eu am încredere. Ceea ce s-a întâmplat acolo eu nu comentez, dar este luată ca atare. Adică e posibil.

Există astfel de oameni, reptilieni?
Eu cred că în sistemul de legături între planete avem şi vizitatori de genul ăsta.

Şi se deghizează în oameni sau cum?
Nu neapărat. Există nişte teorii potrivit cărora capacitatea cameleonică a unor fiinţe este atât de dezvoltată încât pot arăta aşa cum vor. Universul este infinit în spaţiu şi timp. Totul e posibil. Eu am fost la „Zona 51”, am fost la Rosol şi m-am convins că există şi alte civilizaţii. Inclusiv Papa Ioan Paul al-II-lea a recunoscut existenţa civilizaţiilor extraterestre.

PATIMILE GENERALULUI STRĂINU: ATACUL DE LA SEVASTOPOL

Generalul Emil Străinu


Aveţi multe cărţi despre OZN-uri şi extratereştri...
Am fost foarte activ după ce am trecut în retragere. Am scris cărţi, am fost la consfătuiri ştiinţifice în toată lumea, am mers în peste 60 de ţări. Din Tibet până în Insula Paştelui, am trecut Cercul Polar de Nord şi Cercul Polar de Sud de două ori, în Europa nu mai e nicio ţară unde să mă duc, nici Andora. În America de Sud şi de Nord am fost din Alaska până la Capul Horn. Culeg informaţii, fac cărţi, emisiuni de radio şi de televiziune. Am avut şi o revistă, „Jurnalul conspiraţiei”, pe care mi-au oprit-o.

De ce? Deranja?
Îţi dai seama. Eu numa’ în ultimele două luni am luat două medalii de aur. Au vrut să mă şi omoare.

Cine?
Eee! Uite diplomă de la Sevastopol. Ce scrie aici? Gold medal.  În ultimii doi ani am luat 12 medalii de aur.

O grămadă de aur aveţi acasă.
Eee! Nu sunt din aur, sunt aşa. (n.r. - Generalul scoate un ziar Libertatea în care apare, într-un colţ, o ştire minusculă: „Generalul Străinu atacat la Sevastopol”. )

Cum s-a petrecut, domnu’ general?
E foarte neclar pentru că eu l-am făcut varză pe ăla care m-a atacat. Am fost la SPP, îţi dai seama. A intrat peste cine n-a trebuit. Eu am ajuns la Sevastopo pe 26 septembrie, am mers acolo la un salon de inventică. Mi-am pregătit standu, mi-am luat nişte apă minerală, am mâncat şi m-am dus la hotel. Aveam la mine trei valize: una cu haine, una cu aparatură şi una cu cărţi şi reviste. Am ajuns în cameră, am încuiat uşa şi m-am pus în pat să citesc programul evenimentului. Şi am auzit cheia cum se învârte în uşă. Bă, zic, cine e? Mă gândeam că e asta...

Camerista.
Da. Eram numai în slip, zic hai că trag pătura pe mine. Şi în loc să apară Katiuşa, am văzut ditamai animalu’ care s-a îndreptat spre genţile mele. A luat-o pe aia cu aparatură şi a vrut să plece. Probabil că mi-a auzit respiraţia pentru că a dat să se întoarcă. Când a dat să se întoarcă, n-a mai avut nicio şansă. L-am pus jos, a fost luptă. Nu prea s-a dat uşor. A început să ţipe, făcea ca toate alea.

Tot el ţipa.
Tot el. L-am imobilizat, în slip, îţi dai seama. Am sunat la pază şi au venit ăia şi l-au luat după care am ieşit în holul hotelului. Când am ajuns eu jos, a sosit şi liftul în care ăla de la pază era bătut măr şi „prietenul” meu nicăieri. Atunci m-am dus în camera unde era sistemul de supraveghere şi l-am găsit la etajul patru. M-am dus acolo şi i-am dat a doua repriză, să înţeleagă cu cine are de-a face, după care ăsta de la pază a zis că acuma îl leagă cu cureaua de la pantaloni, că să nu-l mai scape. L-a luat iar cu liftul şi eu pe scări. Ajung la etajul 3, 2, 1, şi la etajul 1 ce văd pe fereastră? Ăsta scăpase iar, se dezlegase la mâini şi sărise pe copertina hotelului. Futu-ţi gura mătii, zic, numai! Am deschis geamul şi de acolo am sărit direct pe el. I-am rupt vreo trei coaste. Îţi dai seama, la 120 de kile ale mele.

Şi cum a rămas?
Stai să vezi. L-am dus în hol, făcea ca toţi dracii. A venit poliţia şi tot de mine s-a luat. L-au săltat şi a doua zi a rămas să vină să depun plângere. N-au venit nici a doua zi, nici a treia, nici a patra. M-am dus eu şi mi-au zis: „Domnule, comanda este de la tine din ţară şi a fost executată de un locotenent-colonel fost paraşutist în Afganistan. Ne mirăm că mai sunteţi viu”.  Şi le-am zis: „Bă, pulică, eu sunt general de SPP dacă ştii ce înseamnă aia”. Le-am tradus şi atunci lumea a înţeles cam cu cine a avut de a face.

Pe cine aţi deranjat aici în ţară de au făcut comanda asta?
Pe mulţi, grupuri de interese. Pe ăştia cu telefonia mobilă, pentru că eu am propus la un moment dat să nu se mai monteze relee pe blocuri, ci în afara oraşelor. M-au ameninţat că dau cu maşina peste mine. Grupuri de interese.

Pentru ce invenţie aţi luat medalia de aur la Sevastopol?
Un dispozitiv de protecţie psihotronică împotriva atacurilor energetice. În momentul de faţă este depus spre brevetare.

Cum te protejează un astfel de dispozitiv, ce înseamnă atacuri energetice?
Cel mai simplu atac energetic este deochiul. Ăsta există, eşti conştient de treaba asta. Apoi atacul hipnotic, sugestia prin sunet, prin muzică, prin culoare. Sau când stai în preajma unor animale care emit radiaţii. Tot ce ţine de războiul parapsihologic.

Deci, cu deochiul e treabă reală.
Da, creierul nu este altceva decât un calculator pe care poţi să-l scoţi din funcţiune virusându-l. Căile de acces spre acest calculator sunt cele cinci simţuri. Îţi bagă pe o melodie ceva şi te virusează. Blestemul este tot un fel de virus. „Luate-ar dracu să te ia cu tot neamul tău cu tot”. Ţie ţi-a intrat în cap, te gândeşti la asta şi îţi prinzi mâna nu ştiu cum. Şi ai înţeles că te-a laut dracul că ţi-a zis ăla. Se face o prelucrare la nivelul matricei informaţionale a fiecărui individ. E mai greu de explicat treaba asta.

Şi dispozitivul ăsta pe care l-aţi creat poate să protejeze?
Da, îl porţi la tine şi pe o rază de cinci metri nu poate să-ţi facă nimeni nimic din punct de vedere bioenergetic.

La deochi nu funcţionează şi descântecele astea băbeşti?
Funcţionează, dar ai mereu o babă pe lângă tine să te descânte?

Păi numai cu babele merge?
Nu ştiu, asta nu e treaba mea, eu mă ocup cu alte lucruri. Eu sunt pe partea ştiinţifică.

Diplome obţinute de generalul Emil Străinu la diferite saloane de inventică

Generalul Emil Străinu
Generalul Emil Străinu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite