Florin Roman, despre partenerii de guvernare: Am crezut că sunt parteneri, dar se comportă cameleonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat pe Facebook că decizia destituirii lui Laurenţiu Cazan de la şefia IJJ Prahova era luată de anul trecut de către ministrul de Interne Lucian Bode şi premierul Florin Cîţu însă nu a putut fi făcută publică. Florin Roman l-a ironizat apoi pe Cioloş, care făcuse şi el în urmă cu câteva ore acelaşi anunţ: Am crezut că suntem parteneri, dar se comportă cameleonic.

„Am înţeles ca domnul Cioloş l-a trimis la ascuţit creioane pe găzarul şef, Cazan. Ce n-am înţeles este cum putea face asta nefiind nici şef la Jandarmerie, nici ministru de Interne, nici premier! O fi visat că e deja în 2024 şi a fost ales preşedinte! Decizia destituirii lui Cazan a fost luată încă de la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, şi de premierul Cîţu. Dar nu a fost făcută publică din raţiuni care ţin de regulile din MAI", a scris Roman, luni, pe Facebook, despre o declaraţie a liderului PLUS, Dacian Cioloş.

El afirmă că nu crede în „onestitatea unor oameni care se declară parteneri, dar care se comportă cameleonic".

„Aşteptăm de la domnul Cioloş de exemplu să ştim de ce se stă cu orele în trafic, dar şi clarificări despre bâlba proiectului Braşov-Comarnic! Nu de alta, dar după declaraţiile ministrului Drulă şi şefei CNAIR, am înţeles că n-am înţeles nimic!", a mai scris deputatul liberal.

Vezi şi: Cioloş anunţă că Laurenţiu Cazan va fi retras de la conducerea IJJ Prahova

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite