Firea: Sunt printre cei care au luciditate în PSD şi care nu acceptăm la nesfârşit să se distorsioneze adevărul şi să fim noi manipulaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că nu face parte din „tabăra celor care critică PSD”, dar face parte dintre cei „care au luciditate în Partidul Social Democrat” şi care nu vor mai accepta să fie manipulaţi şi să se transmită în spaţiul public manipulări. Firea a afirmat, răspunzând unei întrebări, că va rămâne membru PSD pentru că nu se dezice de această formaţiune.

Gabriela Firea a fost întrebată, marţi, cum comentează declaraţia lui Liviu Dragnea care a acuzat-o că a trecut în tabăra celor care critică PSD.

„Eu nu sunt în tabăra celor care critică PSD, sunt printre cei care au luciditate în Partidul Social Democrat şi nu acceptăm la nesfârşit să se distorsioneze adevărul şi să fim noi manipulaţi şi să se transmită în spaţiul public manipulări. Dacă a fi profesionist, onest şi lucid înseamnă a te da cu adversarii, este şi acest un mod de a privi lucrurile”, a răspuns Ganriela Firea.

Aceasta a precizat, răspunzând unei întrebări că va rămâne membru al PSD.

„Nu mă dezic de această formaţiune politică. Nu mă alătur adversarilor noştri, ci colegilor mei care înţeleg că lucrurile nu au luat-o pe făgaşul corect şi bun în partid”, a mai spus Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite