Dragnea vrea vot electronic la Congresul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat astăzi că are pregătit un soft special, care le va permite social-democraţilor să voteze electronic la Congresul PSD din 20 aprilie.

„Cred că o să venim cu o noutate la Congres, s-ar putea să avem vot electronic Voi propune acest sistem Biroului Permanent Naţional şi, dacă va fi votat, îl vom avea la Congres”, a afirmat Dragnea, înainte de Conferinţa Naţională Anticorupţie, desfăşutrată la Palatul Parlamentului.

Secretarul general al PSD a spus că doreşte introducerea votului electronic pentru a nu evita problemele care au existat la Congresul PDL. “Să nu fim în situaţia să fugă cineva cu urnele”, a motivat Dragnea.

Referitor la costurile noului sistem de vot, Dragnea a spus: “Nu costă absolut nimic. Avem un tânăr aproape genial la partid, care poate elebora orice soft.”

Secretarul-general al PSD a adăugat că nu s-a gândit pentru ce funcţie va candida. “Mai este destul timp să mă hotărăsc. Dacă se va crea funcţia de preşedinte executiv, voi candida la acestă funcţie”, a anunţat vicepremierul.

Dragnea a mai spus că este posibil să fie modificat statutul PSD, iar din viitoarea structură de conducere să facă parte opt vicepreşedinţi regionali şi opt vicepreşedinţi aleşi la nivel naţional. Totodată, vor exista patru locuri de vicepreşedinţi dedicate femeilor.

Congresul PSD este programat pentru 19 – 20 aprilie la Sala Palatului din Capitală, în prezenţa a peste 4.000 de delegaţi. În cadrul său vor fi aleşi preşedintele partidului, secretarului general, prim-vicepreşedintele şi vicepreşedinţii partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite