Dragnea: Am văzut la televizor că a venit Victor Ponta în ţară. Nu am ştiut că vine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta l-a tras pe linie moart[ pe Dragnea FOTO Adevărul
Ponta l-a tras pe linie moart[ pe Dragnea FOTO Adevărul

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, nu a ştiut că premierul Victor Ponta se va întoarce astăzi din Turcia, precizând că a aflat de la televizor.

Am înţeles că s-a întors şi Victor Ponta în ţară, deci am putea să fim în echipa completă să discutăm. În ceea ce priveşte revenirea premierului în ţară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am ştiut că vine, am văzut şi eu la televizor dar este un lucru foarte bun. Şi dacă de mâine se întoarce la guvern, iar este foarte bine“, a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Dragnea a spus că trebuie să aibă loc o discuţie în coaliţia de guvernare. „Este o discuţie care nu este finalizată (cu UNPR, n.r.) şi sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relaţiile din coaliţie care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Era normal să fie supărat, dar e un partid care-şi revine repede. A fost ceva neaşteptat şi ceva puţin neobişnuit. Dar avem puterea să trecem şi să ţinem această coaliţie pentru a avea stabilitate guvernamentală“, a mai precizat Dragnea.

În privinţa viitoarei strategii de abordare a campaniei electorale, Liviu Dragnea a precizat că PSD nu ia în calcul alianţe. „Nu luăm în calcul alte alianţe, PSD este un partid consecvent în ceea ce priveşte politica de alianţe şi este un partid serios. Din păcate, de-a lungul istoriei, PSD a păţit-o în sensul că a oferit locuri în Parlament unor parteneri, după care a plâns după acele locuri. Sper să nu se mai întâmple aşa, dar nu avem în vedere altă politică de alianţe, nu ne mai interesează, nici nu avem cu cine, cu PNL - nu, cu UDMR - nu, PLDR şi PC uniţi în ALDE au decis să meargă singuri, deci nu avem nimic în obiectiv", a mai spus Dragnea.

Premierul României, Victor Ponta, s-a întors în ţară acesta ajungând, miercuri dimineaţă, la sediul Guvernului unde a avut loc şedinţa săptămânală. Ponta a fost plecat trei săptămâni în Turcia pentru a se opera la genunchi, iar astăzi s-a întors la serviciu în cârje şi cu barbă. El l-a anunţat pe preşedintele Iohannis că-şi reia atribuţiile de premier începând de joi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite