Dragnea: Nu s-a discutat în partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial

Dragnea: Nu s-a discutat în partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara că nu s-a discutat despre nicio remaniere a Guvernului, dar a admis că ar putea exista nemulţumiri în partid faţă de unii membri ai Guvernului, însă "asta va fi o discuţie" între el şi Victor Ponta.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu s-a discutat în partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. Eu am mai spus, în mai multe rânduri, nu există niciun fel de intenţie de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat şi cu premierul Victor Ponta pe marginea acestor zvonuri care circulă. Nici eu nu am în intenţie, nici dumnealui nu are în intenţie, nici din partea colegilor din coaliţie n-am auzit de vreo intenţie de remaniere. Deci este un zvon, care nu are niciun suport real", a declarat Dragnea, la România TV, relatează Mediafax.
 
Preşedintele social-democrat a spus că în partid ar putea exista nemulţumiri la adresa unor membri ai Guvernului, dar că acest lucru nu înseamnă că aceştia vor fi schimbaţi.
 
"Nu neg faptul că în partid s-ar putea să existe nemulţumiri despre unii membri ai Guvernului. (...) Faptul că există nemulţumiri nu este obligatoriu să genereze discuţia despre o remaniere acum. Nu se poate vorbi despre faptul că niciodată sau până la sfârşitul lui 2016 nu vor fi remanieri. Asta va fi o discuţie între mine şi premierul Victor Ponta, între mine, premierul Victor Ponta şi liderii coaliţiei, după care discutăm în Parlament", a declarat Liviu Dragnea.
 
Întrebat dacă ia în considerare posibilitatea schimbării premierului pentru a schimba apoi tot Guvernul, Dragnea a spus că Ponta are în continuare sprijinul partidului.
 
"Premierul Victor Ponta, dincolo de relaţiile de prietenie care ne leagă de ani buni, este un premier bun. Un premier care a luat economia României din recesiune şi a dus-o la o creştere economică deja constantă şi în fiecare an este mai mare. Fondul Monetar Internaţional, o instituţie cunoscută pentru prudenţa ei, a şi mărit prognoza de creştere economică şi în 2015 şi în 2016. Premierul a trecut cu bine moţiunea de cenzură, adică moţiunea de cenzută a căzut, a fost revalidat, practic, Guvernul în Parlament. Deci nu se pune problema ca PSD-ul să retragă sprijinul politic pentru Victor Ponta", a spus Dragnea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările