Dragnea: Klaus Iohannis calcă pe cadavre pentru un nou mandat. El şi liberalii sunt nişte ipocriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat luni pe Klaus Iohannis pentru că a contestat bugetul la CCR, spunând despre preşedinte că este „un ipocrit” şi că ar „călca pe cadavre” pentru un nou mandat.

„Vreau să vorbesc puţin despre acţiunea iresponsabilă a preşedintelui, care a atacat bugetul la CCR. Este clar că şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că nu se pot mări alocaţiile la copii. Pentru a-şi hrăni orgoliul, Klaus Iohannis face rău copiilor din România. Am mai auzit de o propunere de la PNL că am putea să adoptăm o Ordonanţă separată pentru a mări alocaţiile de la 1 martie. Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi încât nu le pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiul bugetar creat”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus despre Iohannis că singurul obiectiv al acestuia este campania electorală, şi că ar „călca pe cadavre pentru un nou mandat”.

„Prin acest atac preşedintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne celelalte programe din educaţie şi sănătate pentru a împiedica guvernul intersându-l doar campania electorală. Eu nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare ca în 2019 nu are alt obiectiv decât ca calcând pe orice cadavru să îşi ia un nou mandat", a precizat Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite